Αλληλεγγύη στην Liebig34

Είμαστε οργισμένες! Οργισμένες γιατί θέλουν να μας πάρουν τη Liebig34! Οργισμένες γιατί κάθε προσπάθεια για αυτοκαθοριζόμενο τρόπο ζωής δέχεται επίθεση. Έχουμε «χορτάσει» από παρενοχλήσεις των μπάτσων στη γειτονιά μας και αλλού. Έχουμε «χορτάσει» από την καταστολή, το κράτος και τους υπηρέτες του που κάνουν αδύνατο στους ανθρώπους να διαμορφώσουν οι ίδιοι την πόλη στην οποία ζουν. Αδιαφορούμε για τους επενδυτές για τους οποίους το Βερολίνο δεν είναι τίποτε άλλα από μια παρτίδα Μονόπολης, στην οποία απλά μετακινούν τα σπίτια τους τριγύρω. Αδιαφορούμε για τους γιάπηδες οι οποίοι με τα νέα τους κτίρια και διαμερίσματα εκτοπίζουν ανθρώπους, για τους οποίους η Dorfplatz είναι κάτι παραπάνω από απλώς ένας co-working χώρος.

Απαιτούμε μια πόλη από τα κάτω. Θέλουμε να καταλάβουμε σπίτια. Θέλουμε να αποφασίζουμε για τους εαυτούς μας πώς θα ζήσουμε.

(κάλεσμα της Liebig34 για την πορεία στις 03/10)

Την τελευταία εβδομάδα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις, και συγκεκριμένα στην Liebig34 στο Βερολίνο, παρεμβήκαμε με δράσεις στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, αναρτήσαμε πανό στην πλατεία Σπιανάδα και γράψαμε σε τοίχο του πανεπιστημίου συνθήματα.

Last week, as a sign of solidarity among squats, and in particular in solidarity with Liebig34 in Berlin, we hung banners in Spianada Square and wrote slogans on the wall of the ionian university.

 

*Το κτίριο της άναρχο-queer-φεμινιστικής Liebig34 από το 1990 και έπειτα, έχει στεγάσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες δεκάδων γυναικών, θηλυκοτήτων και LGBTQI ατόμων, και έχει αποτελέσει εφαλτήριο αγώνων ενάντια σε καπιταλισμό και πατριαρχία. Περισσότερα: liebig34.blogsport.de*

10, 100, 1000 καταλήψεις, ενάντια σε έναν κόσμο οργανωμένης σήψης!

United we fight. Defend autonomous spaces!

Liebig34 bleibt!

 

-Κοινότητα Κατάληψης Allerta

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*